27 veebruar 2018

Fiona Barton "The Widow"


Goodreadsis on järgmine sisututvustus:

Jean Taylor elas tavalist õnnelikku elu: ilus maja, kena prints-abikaasa ... Ühel hetkel (millal?) sai printsist koletis. Ja siis oli mees surnud. Jean on olnud liiga hõivatud täiusliku abikaasa rollist ega ole saanud avaldada mõtteid kuritegude kohta, mille abikaasa väidetavalt toime pani. Nüüd on ta üksi ja räägib, mida teab. Aga Jeanil on üks imepärane võime: ta suudab panna inimesi uskuma, mida iganes. 

Juba algusest peale olid kõik põhipunktid nii hästi teada, et järgnev sündmustik polnud üllatus. Lugesin ootamatu pöörde ootuses, aga seda ei tulnud. Tõsi, viimane lõik jättis vastiku maigu suhu, kuid see oli ka kõik.
Vahetult pärast lõpetamist olin oma hinnangus päris karm, kuid nüüd on olnud aega järele mõelda. Antud raamatu puhul on minu jaoks kõige suuremaks probleemiks ekslik reklaam ning sellest tulenevad valed ootused. Kui seda oleks müüdud millegi muu, kui põneviku pähe, siis oleksin ka teise pilguga lugenud. Iseenesest pole see ju halvasti kirjutatud, kuid see pole lubatud kriminull ning sellest tulenevalt ka minu madal punktihinne.  

pealkiri: "The Widow"
autor: Barton, Fiona
keel: inglise
kirjastus: Berkley Books
formaat: pehmekaaneline
lehekülgede arv: 336
ilmumisaasta: 2017 (esmatrükk 2016)
ISBN-10: 1101990473
ISBN-13: 9781101990476
 
eesti keeles: "Lesk"
saksa keeles: "Die Witwe"

Goodreadsi hinnag: 2/5 


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar